Bloemen voor de zomer? Welnee, hip dit najaar!

We nemen een najaarstrend voor je onder de loep voor de volwassenen en vertalen die naar kids. Wat dragen volwassen vrouwen als ‘trendy’ deze herfst waar je als meisje ook prima mee uit de voeten kunt? Bloemen! Die zagen we volop op de catwalk bij de grote shows. Lekker vrolijk en hotter dan hot als het bij ons wat kouder wordt. Feest voor alle romantici onder ons dus.

 

Enkele grote designers gingen los op bloemen. De romantische najaarstrend Garden Flower brengt dan ook de mooiste bloemprintjes, doorschijnende stofjes, strikken en breisels. Een fijne combinatie van dit alles zorgt ervoor dat je ook in de winter een boho-chic look kunt neerzetten. Maar er is nog meer romantisch waar we deze look compleet mee maken, zoals een wijde maxi-rok, een heerlijk warme wollen trui, een jumpsuit of een lang vest. Deze trend laat zich perfect combineren met jeans. We zochten twee items voor je uit!

Wat denk je van dit geweldig comfortabele jurkje van Bengh Per Principesse? De stretchstof zorgt dat je er nog steeds heerlijk in kunt spelen en het bloemetje lijkt zo uit de kast van je overgrootmoeder te komen. Zo leuk weer! Warm vest erover, dikke maillot en leuke laarzen erbij en jij bent klaar voor de winter.

 

 

En dat je er niet perse voor uit de nieuwe collecties hoeft te putten bewijst dit vest van Replay. Dat is wat sportiever, ook heel comfortabel en brengt bloemen weer op een hele andere manier, maar zeker niet minder leuk! Dit effen sweatvest is gemaakt van sweat elastan en komt uit de collectielijn 'Re-Generade - junior girls' in de kleur ecru. 

 

Dus: heel simpel, als de bloemen uit de tuin verdwenen zijn, zorgen wij er dit najaar en deze winter voor dat het vrolijk blijft door onze kleding! Flower Power!

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 1 september 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )