Blazers

Het zonnetje komt alweer een beetje door en het lijkt echt al lekker lente te worden. Toch is het buiten nog aardig fris, waardoor je zomerkleren nog even in de kast moeten blijven liggen. Eén van de absolute musthaves voor dit fantastische weer is een blazer, het liefst in zo veel mogelijk kleuren!

 

Een blazer is namelijk ontzettend handig om te combineren met je zomerkleding. Zo kan je toch die ene leuke blouse of die geweldig schattige top dragen. Met een blazer hoef je je zomer en je winteroutfits niet meer te scheiden, je kunt ze lekker combineren! 

 

 

 

Een blazer heb je in veel verschillende kleuren. Het makkelijkst te combineren is toch wel de zwarte blazer, helemaal in de winter. Maar ook een off white blazer is erg makkelijk voor als het zonnetje buiten lekker schijnt! Maar een gekleurde blazer is natuurlijk ook enorm stijlvol.

 

Een blazer is dus echt een verrijking voor je kledingkast. Niet langer je kleding hoeven scheiden, niet langer hoeven wachten tot je jouw geliefde zomerkleren weer kunt gaan dragen. Een blazer is perfect voor als je alvast helemaal in de zomerstemming wilt komen!

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 8 februari 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )