Black and white

Kleding in de kleuren zwart en wit zien we elk jaar weer terug in de nieuwe collecties en dit vinden we heel logisch! Zowel zwart als wit is makkelijk te combineren en bijna alle kinderen vinden het wel leuk. Zwarte of witte kleding ziet er ook nog eens enorm stijlvol uit. 
 
Voor de meiden is een zwart vestje of jasje toch wel echt een must.  Dankzij een zwarte vest kun je het hele jaar door zomershirts dragen en het zorgt ervoor dat je het niet koud krijgt. Een witte bolero is in de zomer erg handig, als het in de ochtend nog wat te koud is met korte mouwen. 
 
Bij de boys staat een zwart of wit T-shirt erg leuk. Combineer het met een gekleurde broek of een stoere spijkerbroek en je hebt al een enorm leuke outfit! Een witte blouse is ook heel erg leuk en hoeft niet stijfjes te zijn, zoals veel kinderen denken. Laat de bovenste knoopjes open en rol de mouwen op, zo ziet het er heel erg stoer uit!
 
Je kunt natuurlijk gaan voor effen kledingstukken, maar ook alle printjes komen dit seizoen terug! Printjes zijn toch wel erg leuk, want ze maken een kledingstuk uniek. Er zijn tijdloze stipjes of streepjes, maar er zijn ook allerlei andere, soms gekke, printen te vinden dit seizoen!
 
 
Hieronder hebben wij alvast de leukste zwarte en witte items voor jou neergezeten. Gaan jij en je kids ook voor deze stijlvolle items?
 
 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 4 maart 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )