Ben jij winterklaar?

De winter komt om de hoek kijken, de weerberichten laten het al zien. Volgende week zullen de temperaturen dalen en is er weer kans op vorst. Het is weer tijd voor handschoenen, mutsen, dikke laarzen en winterjassen! Ben jij er al klaar voor?

 

Schoenen

Als het vriest aan de grond is het fijn om lekkere warme schoenen te dragen. Leren schoenen met een dikke zool zijn vaak van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat je zoon of dochter geen koude voeten krijgt. Ook is het fijn als de schoen een lekkere warme voering heeft. Bijvoorbeeld de welbekende UGGS schoenen, niet iedereen vind ze mooi, maar warm zijn ze zeker!
 

Truien & vesten

In de winter is het ook erg belangrijk dat je warme kleding draagt ónder je jas. Want je kan wel zo’n warme winterjas hebben, maar dit heeft niet veel nut als je het onder de jas koud hebt. Hierdoor wordt je niet snel warm en zal je misschien kou vatten. Gelukkig zijn er heel veel verschillende soorten truien en vesten, van een gebreide stof tot fleece stof en van een sweater tot een chique trui met kraaltjes.
 
 
 

Jassen & accessoires

Niets is zo belangrijk in de winter dan het dragen van een warme jas. Deze jas moet ten eerste winddicht zijn en het zou ook fijn zijn als de jas waterdicht is. Mocht er een onverwachte sneeuwbui langskomen en je loopt net buiten, dan is niets zo vervelend als een natte voering van je jas. Accessoires zijn er genoeg: mutsen, sjaals, wanten, handschoenen en capuchons. Ze zijn er in alle soorten en maten en voor iedereen is er wel wat wils. Wil je een gekleurde, hele warme of zwarte gebreide muts? Op Kinderkledingonline.nl staan ze allemaal.
 

Skikleding

Skikleding is speciaal gemaakt voor hele koude en natte weersomstandigheden. Daarom is deze kleding altijd van hoge kwaliteit en zal een ski-jas of -broek je prima beschermen tegen de kou. Skikleding hoeft niet per se alleen gedragen te worden als je gaat skiën, een skipak is ook ideaal om je dochter aan te trekken als ze lekker gaat ravotten in de sneeuw. Ski-jassen hebben vaak een speciale sneeuwstop aan de onderkant. Hierdoor komt er geen sneeuw, wind of regen naar binnen. Ook zijn ski-jassen vaak voorzien van een elastieken binnenmouw. Dit zorgt ervoor dat er geen kou via de mouwen naar binnen kan. De ideale winterjas dus.
 
Ben jij al winter- en sneeuwklaar? 
 
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 24 november 2012
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )