Ben jij een Boho chick?

In iedere zomercollectie vind je wel de boho trend en wat houden we daarvan! Deze stijl is stoer, maar ook erg vrouwelijk. In deze zomercollectie vind je weer leuke franjes, leer, prachtige borduursels en vele studs. Ook kun je kiezen voor wijde, lange jurken met schattige haarbandjes.
 

De Boho stijl

De Boho trend staat voor het Bohemian look. De Boho look staat enorm leuk op zonnige dagen en bij leuke feestjes, zoals festivals. De kleding zit lekker losjes en de kleuren van deze stijl zijn vaak aardse kleuren. Je kunt hierbij denken aan lange jurkjes met bloemenprint, vrolijke haarbandjes, haarbandjes met een leuke bloem er op en nog veel meer! En niet alleen een bloemenprintje is een echte Boho look, maar ook ethische prints. Dit zijn prints met aardse kleuren. Dit jaar zijn de Afrikaanse kleuren helemaal in. Hierdoor krijg je een exotisch tintje en krijg je door al deze vrolijke kleuren al helemaal zin in de zomer! Bij de Boho stijl kun je verschillende stoffen en verschillende patronen met elkaar combineren, dat staat juist hartstikke leuk en zo is je outfit niet eentonig, maar super vrolijk! 

Match de Boho look met leuke accessoires

Jouw Boho outfit maak je helemaal af met leuke accessoires, zoals mooie lange kettingen, heel veel armbanden en natuurlijk de haarbandjes!


Het is natuurlijk super leuk als je je Boho outfit matcht met je haar! Hieronder staat een filmpje hoe je je haar in Boho stijl krijgt. Zo zie jij er tip top uit! Let er wel even op, het filmpje is in het Engels, maar als je heel goed kijkt, kun je het wel nadoen.
 

 

Wat vind jij het mooist en ben jij ook een echte Boho Chick? Laat het ons weten op onze eigen Facebook pagina!

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )