Beautiful Basics

De basis voor je outfit is het belangrijkste beginpunt. Is de basis goed, dan kan je verder niet veel missers maken. Basics zijn dus van groot belang als je je ’s ochtends aankleedt. En ze zijn ook nog eens superhandig!

 

Basics

Basics zijn kledingstukken in één bepaalde kleur die de basis legt van je outfit. Kies bijvoorbeeld een witte broek en ga vanuit die broek werken naar een complete outfit: kies er vervolgens een top en schoenen bij. Met basics stel je snel en gemakkelijk een super leuke outfit samen! Op dit gebied wordt er niet veel onderscheid gemaakt tussen jongens en meiden. Het is voor allebei erg belangrijk dat je een goede basis hebt voor je outfit om modemissers te voorkomen.

 

 

How to wear?

De basics die je hebt gekozen zijn heel gemakkelijk te combineren. Kies je voor een effen hemdje in het roze dan kun je deze leuk combineren met een felblauwe broek en een groene blazer voor het ‘colour blocking’ effect. Kies je voor een witte broek dan is een leuke bijzondere blouse altijd goed! Basics zijn dus heel makkelijk te combineren. Vindt jij ze ook zo leuk? Laat ons jouw favoriete basic weten via FaceBook!  

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 6 mei 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )