Be cool in stripes

In de lente- en zomertrend van 2013 is niets te gek, zo zijn naast de felle (neon) kleuren ook pasteltinten weer helemaal in. Mintgroen, zachtroze en babyblauw zie je weer terug in de lente- en zomercollecties. Super lief natuurlijk! Maar voor de wat stoerdere kinderen is het misschien leuker als er mooie streepjes op kleding zitten.

 

Zo zie je naast de vrolijke gekleurde kleding ook weer veel prints en vooral bij kinderen zie je veel leuke strepen! Strepen geven net dat beetje meer. Als je liever geen gekleurde kleding aan wil doen, kun je ook voor casual gaan. Want de zwart-witte kleding is ook weer razend populair. En je kunt alles met zwart-witte kleding combineren! En… als je ouders een feestje hebben en jij moet mee, zie je er ook nog eens chique én stoer uit!

 

 

De lente- en zomercollectie zijn periodes waar veel verschillende trends in voorkomen, zo ook de populaire gestreepte kleding! Zoek daarom snel op Kinderkledingonline naar jouw beste outfit! Laat jij ons weten welke outfit jij hebt gescoord?

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )