Back to School!

Voor sommigen is deze week school weer begonnen, terwijl andere kids al weer een aantal weken school achter de kiezen hebben. Niet alleen voor ons is het soms lastig om weer aan het nieuwe ritme te wennen zo na de vakantie. Ook de kinderen moeten er echt weer even in komen. Bovendien is het ook best spannend, die eerste schoolweken. Nieuwe klas, nieuwe klasgenootjes en nieuwe leraren, leraressen, meesters en juffen. 

 

Voor die eerste weken schooltijd is het natuurlijk ook leuk om goed voor de dag te komen. Want laten we eerlijk zijn, kinderen kunnen hard zijn tegen elkaar en hoe jong ze ook zijn, ook hun kleding wordt grondig bekritiseerd. Om je kind een extra steuntje in de rug te geven met een nieuwe outfit is wel zo leuk. Hieronder wat leuke tips voor je zoon of dochter!

 

 

 

Voor de stoere meiden deze Tumble ’N Dry harembroek, superstoer met de Geox Kids Girls Gympen en dit leuke Girl Star Funky Town t-shirt met mooie print. Wil je er ook nog leuke accessoires aan toevoegen? Wat te denken van de leuke Barts Beanie, helemaal hip! En mocht het wat frisser worden, dan is dit C&A Palomino jeansjack perfect om de outfit compleet te maken!

 

 

 

Voor de jongens een C&A Palomino zwarte jeans als basis, ook goed te combineren met de rest van de garderobe. De Boy Star Koe Red blouse met lange mouwen én capuchon staat heel leuk boven de jeans.  Voor als het niet al te warm is, is dit Scout jack een uitkomst. Maak de outfit af met deze Munich sneakers, een Esprit horloge en de Murphy & Nye cap, dan weet je zeker dat je zoon zelfverzekerd de deur uit gaat.

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 29 augustus 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )