Aztec details: stoer & FUN

We zien ze steeds vaker verschijnen: de Aztec details. Wij vinden ze geweldig leuk, zo leuk dat we er een stukje over wilden schrijven. De details zijn vaak heel erg kleurrijk, hebben veel leuke details als borduursels, kraaltjes of franjes.

 

 

Op de bovenstaande afbeelding zie je een aantal items met de leukste aztec details die we hadden op kinderkleding.nl. Uiteraard zijn er nog veel meer dingen die je kunt doen met aztec details. Je kan bijvoorbeeld een leuk lint door je haar heen vlechten, waardoor je een echte azteclook krijgt. Of draag een leuke cognac-kleurige broek, rol deze een paar keer om en draag daaronder sandaaltjes met franjes en zorg dat je top iets heeft met een leuk borduursel.

 

De look is erg makkelijk af te maken met wat leuke sierraden. Je kan de sierraden ook heel makkelijk zelf maken. Deze stappen moet je volgen om een leuk Aztec armbandje te maken:

 

  1. Stap 1: Pak drie verschillende kleuren lint (het liefst oranje, bruin, rood of geel), en zorg dat ze twee keer om je pols kunnen.
  2. Stap 2: Maak van deze drie lintjes een vlecht, voor een leuk detail kan je ook houten kralen meevlechten.
  3. Stap 3: Knoop het armbandje vast om je pols, niet te strak en ook niet te los. Knip daarna de overige stukjes lint af.


Nu heb jij een geweldig leuk armbandje! Heb je er al een gemaakt? Laat het ons weten en post een foto op FaceBook!

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zondag 2 juni 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )