Animal print

 Ook dit seizoen zijn ze weer hip: dierenprintjes! Dit snappen wij heel erg goed, want deze printen zijn enorm stoer en leuk te combineren.

 
Veel mensen denken dat dierenprinten altijd heel duidelijk aanwezig zijn, maar dit hoeft helemaal niet. Er zijn een heleboel truien en shirts te vinden met een subtiele panterprint. Dit is niet erg nadrukkelijk aanwezig, maar toch leuker dan een effen stof! 
 
Natuurlijk is een dierenprintje dat juist wel opvallend, ook erg leuk. Combineer dit dan wel met een ander effen kledingstuk, anders wordt het wel erg druk. Ga bijvoorbeeld voor een shirt met een leuke zebra- of panterprint met een mooie jeans. Super stoer toch?
 
Sjaaltjes met printen zijn ook erg leuk, ze kunnen namelijk een heel outfit opfleuren. Een sjaal met een dierenprint is ook een stuk subtieler dan een heel shirt met een dierenprint. Houd je wel van dieren printen, maar wil je niet teveel? Ga dan voor een leuk sjaaltje met een mooie dierenprint. 
 
 
Kies dus uit welke dierenprinten jullie het leukste vinden. Gaan jullie voor panter, zebra, of iets anders? En willen jullie een subtiele print of juist een print dat duidelijk aanwezig? Alles wat je kunt bedenken, is te krijgen, dus leef je lekker uit en ga voor de kledingstukken die jullie het mooist vinden
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 12 maart 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )