AAAH, De allereerste date!

Kleine kinderen worden groot! En bij groot worden hoort daten. En als je dan een date hebt met de leukste jongen of het leukste meisje uit jouw klas dan is natuurlijk de grootste vraag: ‘Wat doe ik aan?’ Een eerste indruk is natuurlijk enorm belangrijk en dan mag je er niet uitzien als een zwerver! Tijdens een eerste date is het belangrijk om goed voorbereid op stap te gaan en daar hoort een verzorgde look ook bij. Daarom helpen wij jou een handje en hebben we de perfecte ‘First date look’ gecreëerd.

 

 

 

First date look Girls

De meidenoutfit is gebaseerd op de stoere rode broek. De rode kleur valt lekker op en zo ben je echt een eyecatcher en ziet jouw date je direct aankomen! De blouse op de broek heeft een leuke sterretjesprint. De blouse is doorschijnend en heeft een chique strik om het geheel af te maken. De schoenen zijn weer enorm stoer. De sterrenprint komt weer terug op de zijkant van de schoen. Voor meiden die houden van wat meisjes-achtiger: lieve ballerina’s kunnen ook heel goed met deze outfit!

 

 

First date look Boys

De jongensoutfit is heel erg stoer, want, is niet elke jongen een beetje stoer? De blouse heeft toch weer iets deftigs: de mouwen hebben cognackleurige elleboogstukken. Deze cognackleur komt terug in de stoere schoenen. De broek is omgetoverd van gewone spijkerbroek naar een gedurfde spijkerbroek door de heel stoere bretels.

 

Om het geheel af te maken kunnen zowel de meiden als de jongens lekker gaan experimenteren met accessoires. Nu het nog koud is buiten kan een muts de outfit een leuke boost geven. Of een mooie ketting of ring. Alles kan en niets is te gek! Dus experimenteer maar raak, want hoe gedurfder hoe beter!


Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 18 maart 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )