Combineer zomer met najaar!

Omdat zo langzamerhand alle najaars- en wintercollecties binnenstromen, gaat een groot deel van de zomercollectie in de uitverkoop. Vaak zijn dit nog hartstikke leuke t-shirts en topjes, die in de winter ook prima te dragen zijn. Wij geven je een aantal combinatietips!

 

Met een basis shirt

Een leuk t-shirt of topje is in het najaar nog prima te dragen met een leuk basis shirt eronder. Een wit of zwart shirt met lange mouwen hangt bij de meeste mensen nog wel in de kast. Een leuk t-shirtje eroverheen, die ook nog eens tegen een lage prijs is aangeschaft, en je hebt een trendy en comfortabele najaarslook! 
 
Ook voor jongens is dit een prima optie. Een chique polo met een mooi wit shirt eronder geeft een trendy look voor het najaar. En het is ook nog eens lekker warm voor de wat frissere dagen!
 
 

Met een vestje

Vaak hebben de topjes of shirtjes uit de zomercollectie lekker frisse prints en zijn ze in mooie kleuren verkrijgbaar. De collecties van het najaar en de winter zijn vaak wat donkerder. Een fris, gebloemd topje is daarom prima te combineren met een effen en warm vestje. 
 
Bij jongens zijn er ook hartstikke leuke vestjes verkrijgbaar. Uit de zomercollecties zijn er stoere, trendy t-shirts te koop tegen fikse kortingen. Schaf daar een mooi, dik en warm vest bij aan en je kan ook het t-shirt de hele winter nog dragen. 
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 6 september 2012
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )