20% korting op alle kinderkleding C&A

Iedereen zal er toch weer aan moeten geloven: terug de schoolbanken in. Maandag starten de laatste scholen en dan is het gedaan met alle leuke uitjes en de heerlijke vakantiedagen. Gelukkig is het allemaal zo erg nog niet, want C&A heeft een superleuke actie! Vanaf vandaag krijg je bij C&A 20% korting op ALLE kinderkleding! Dat is nog eens een leuk begin van het nieuwe schooljaar!

 

 

C&A is een warenhuis dat we allemaal wel kennen. De winkelketen heeft winkels in wel 20 Europese landen en is overal enorm populair. De kleding is van goede kwaliteit voor een leuke prijs en enorm modieus. C&A geeft om de wereld, om mensen en om de natuur. Daarom gaat de winkelketen voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onder het motto ‘We care’ zet C&A zich in voor een betere wereld.

 

Deze ongelofelijk gave actie van 20% korting op kinderkleding geldt vanaf vandaag 28 augustus tot en met 2 september. Je kan dus flink inslaan voor het nieuwe schooljaar. Een compleet nieuwe garderobe of misschien wel gewoon een paar nieuwe broeken of shirts, met de kleding van C&A begin jij het schooljaar heel erg hip en modieus! Ben jij leuk geslaagd bij C&A? Laat het ons weten via Facebook, we zijn benieuwd!

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )