Pimp je eigen tas!

Hoe cool is het als jij op een feestje bent, of over de straat loopt of gewoon tegen je vriendinnen kunt zeggen dat jij je eigen tas hebt 'gemaakt'! Tassen zijn overal te koop in verschillende kleuren, vormen en maten.. maar het is natuurlijk super leuk als jij een tas helemaal pimpt. Dan ben jij de enige die zo'n tas heeft en dan ben jij uniek!

Knippen, plakken en naaien

Op een leuke schoudertas kun je leuke bloemtjes op naaien of mooie stofjes met schattige motieven.. Dan maak je je tas helemaal eigen! Of hebt een mooie zwarte tas? Dan kun je er allemaal rode hartjes op plakken. Zwart past bij elk outfit en hartjes zijn altijd leuk toch? Ook kun je er voor kiezen om allemaal verschillende stoffen met verschillende motieven op jouw tas te naaien, zodat het een vrolijke boel wordt.. En daar word je heel vrolijk van in de lente! Zelf vind ik het leukst om een schattig, maar grote, strik op mijn tas te zetten. Zo word jouw tas hip, lief en schattig: een echte meiden tas!

Filmpje

Hieronder een handig filmpje over hoe een meisje haar tas pimpt met jawel, nagellak! 

 

 

Of.. je eigen tas maken

Als je nog creatiever bent en een tas helemaal zelf wilt maken, heb ik hier een handige link naar een website waarin wordt uitgelegd hoe je een leren tas kan maken. Wil je nou geen leren tas maken, maar gewoon één met een leuk roze stofje of met een bloemtjes print? Dat kan natuurlijk ook en moet je de lerenstof gewoon vervangen door een stof die jij graag wilt!

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 8 april 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )