Ro(c)k this world!

Nu de zomer er alweer bijna aankomt, mogen ook de rokken weer uit de kast getrokken worden. Waar de al wat oudere dames stijlvol en zakelijk zijn met de kokerrok, kunnen de jonge meiden enorm rocken met de leukste outfits gebaseerd op een super hippe rok. Een rok is lekker luchtig en geeft je outfit en enorm edgy, of juist een super schattige uitstraling.

 

Het leuke aan de zomer van 2013 is dat alles kan. Je kunt bijna geen modemisser maken. De rokken zijn te vinden in alle kleuren, vormen, soorten en maten. Er zijn wijde rokken, strakke rokken, rokken met tule rokken met strikjes. De leukste hebben we even voor jullie op een rijtje gezet.  

 

 

Al deze rokken zijn natuurlijk enorm leuk, maar hoe combineer je nu een rok? Het matchen van de perfecte outfit is vaak een enorme uitdaging. Het is belangrijk om eerst te bepalen voor welke stijl je wil gaan.  We hebben een paar verschillende stijlen beschreven.

 

Rockchick

De echte rockchick gaat voor de zwarte rok met tule en de strik (rechts op de foto). Deze rok is heel leuk te combineren met stoere sneakers of gympen. Een enorm stoere legging met sterren of misschien zelfs doodshoofden (voor de meiden die écht durven!). Voor het shirt kun je een heleboel kanten op, maar de absolute favoriet voor deze look is het leren jasje. Zo ben je in no-time een stoere rockchick!

 

Schattig

De schattige look is een leuke afwisseling van de dagelijkse look. Bij de schattige look horen natuurlijk de bloemetjes rokjes, maar ook het roze rokje in het midden is enorm cute. De rokjes zijn leuk te combineren met een legging met aan de onderkant strikjes en sandaaltjes. De top hoeft niet te moeilijk, gewoon een roze shirtje uit de kast pakken. Match er een leuke ketting bij en klaar is Kees!

 

Marinelook

Een look die je de laatste tijd ook vaak voorbij ziet komen is de marinelook. Deze look is gebaseerd op de donkerblauwe rok (links onderin de afbeelding). Deze rok is enorm leuk gecombineerd met een witte blouse. Als afmaker schattige donkerblauwe ballerina’s en je bent klaar voor een dagje bij de marine.

 

Combineren met spijker

De spijkerrokjes maken een outfit enorm stoer. De rokjes zijn leuk te combineren met felgekleurde leggings. De top kan van alles zijn! Spijker is met werkelijk álles te combineren. Afgemaakt met sandaaltjes, laarsjes, ballerina’s of juist gympen. Met deze spijkerrokken kun je onbeperkt combineren en uitproberen! 

 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )