Stoere accessoires voor jongens

Dat de dames veel met accessoires doen in hun outfit, dat is geen nieuws. Dat de boys stoere accessoires gaan gebruiken om hun look op te leuken is wel bijzonder!  Een stoere jeans gecombineerd met een gave riem, of een leuk shirt gecombineerd met een stoere ketting. In een seizoen waarin je flink kunt uitpakken met kleuren en prints kunnen accessoires ook voor jongens niet meer uit blijven!

 

Met accessoires voor jongens kun je heel veel kanten op. Je kunt gaan voor stoere riemen met kettingen en sneakers, maar je kunt ook gaan voor een deftige look. Bij de nette blouse staat een cognac kleurige riem en een horloge weer erg goed. Nu het nog koud is, kunnen sjaals een outfit ook een stoere twist geven. Op een zonnige dag geeft een leuk hoedje een vrolijke uitstraling. Veel verschillende smaken, maar ook veel verschillende keuzes. Met de volgende accessoires maak je een jongenslook net even iets leuker.

 

De jongens kunnen dus flink uitpakken wat accessoires betreft. Dat is maar goed ook, want om op te vallen in het dagelijkse leven moet het soms net iets gekker, net iets stoerder en net iets leuker. Met de juiste accessoires maak je een enorm verschil. 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )