Sorteer op:
Er is geen TOM TAILOR gevonden die voldoet aan de door u geselecteerde criteria.

Tom Tailor Kinderkleding

Tom Tailor is opgericht in 1962 en komt oorspronkelijk uit Duitsland. Het merk maakt niet alleen kleding voor kinderen, het voorziet ook mannen en vrouwen van diverse outfits. Kwalitatief hoogwaardig materiaal en duurzame kleding staan hoog in het vaandel. Met twaalf collecties per jaar is Tom Tailor een enorm bedrijf, toch krijgt het geen kapsones en blijft deze schoenmaker bij haar leest. Het merk staat namelijk ook voor betaalbaarheid, waardoor consumenten zonder kapitaal op hun bankrekening geen reden hebben deze kleding niet te dragen. 

Duurzame kleding

Een van de collecties van Tom Tailor is ‘back to school’ voor kinderen. Kids, mini’s en baby’s hebben elk hun eigen afdeling, toch is de overkoepelende stijl gelijk. Alle kleding is duurzaam, waardoor je kind het kan blijven dragen totdat het eruit groeit. De kleuren zijn vrolijk en opvallend en er wordt veel gebruik gemaakt van designs als strepen, ruiten en stippen. Vooral bij de kids zijn kleuren als mintgroen en felblauw favoriet. De sportieve look die het merk doorvoert is duidelijk terug te vinden. Joggingbroeken, baseballjasjes en stoere mutsen zijn hier voorbeelden van. 
 

‘I’m a player’

Bij de mini’s zijn ook andere kleuren gebruikt, zoals geel en roze. Stipjes en strepen vullen de meisjesshirtjes en teksten als ‘I’m a player’ en ‘Scores’, die de jongensshirts sieren, benadrukken de sportiviteit binnen Tom Tailor nogmaals. Voor baby’s, die eigenlijk nog niet naar school gaan, maar wel prima gebruik kunnen maken van deze collectie, zijn kleuren geselecteerd als rood, oranje en lichtbruin. 
 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )