Sorteer op:

In 1999 richtte Michiel Slaats het schoenenmerk Shoesme op. De Tilburger kent als geen ander de grote geheimen achter een goede schoenenformule. Hij is namelijk de derde generatie binnen een schoenenfamilie. Speciaal ontworpen schoenen moeten zorgen voor een perfecte pasvorm. Shoesme is een merk voor kinderschoenen. Het merk heeft speciaal ontwikkelde formules voor verschillende voetjes zodat elk voetje uit kan groeien tot een stevige stapper.

 

 

Stapje voor stapje

Elk stapje die het kind zet wordt door Shoesme meegelopen. Van kruipen naar de eerste stapjes en van de eerste stapjes naar rennen. Zo kunnen kleine voetjes groot worden en stap voor stap de wereld gaan verkennen. De schoentjes hebben allemaal een prachtig design, maar met alleen het design kom je er niet. Schoesme besteedt aandacht aan de perfecte pasvorm: smal in de hiel, plat op de voorvoet en ongelofelijk flexibel op het buigpunt van de voet.

 

Shoesme Concept Store

De eerste Shoesme Concept Store heeft de deuren geopend voor alle voetjes die maar naar binnen willen. De schoentjes voor baby’s, peuters, kleuters en kinderen zijn allemaal te vinden in deze concept store. Shoesme heeft ook andere verkooppunten, bijvoorbeeld webshops en schoenenwinkels. Verschillende collecties (Baby-proof, Extreme Flex, Walk-proof en Trend-proof) vullen de schappen en zorgen ervoor dat alle kinderen in Nederland een eerlijke kans krijgen op fantastische voetjes! 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )