Sorteer op:

Shiwi is een merk voor badmode voor mannen, vrouwen en kids. Shiwi is, hoe kan het ook anders, gek op zon, zee en strand. Ook op het strand moet je er goed uitzien en daarom heeft Shiwi de mooiste badmode voor kids gecreëerd. Shiwi is er voor de actieve strandliefhebbers van alle leeftijden. Dus ook de kids die graag een heel groot zandkasteel willen bouwen of lekker op het strand willen volleyballen.

 

 

Sinds het jaar 1960 biedt Shiwi de mooiste en uitgebreidste collecties strandmode aan. Deze collecties worden inmiddels verkocht in meer dan 25 landen. De collecties van Shiwi zijn comfortabel, duurzaam en ontzettend trendy. De nieuwste trends op gebied van badmode worden doorgevoerd in de collecties van het badmodemerk. Naast gewone badmode heeft Shiwi ook de leukste bermuda’s, strandshorts en hipsters.

 

Shiwi ontwerpt alle collecties zelf, waardoor het merk kan inspelen op de nieuwste modetrends en daarmee kan het merk zijn belofte waarmaken: stijlvolle en trendy  badmode. Het ontwerpteam zorgt niet alleen voor geweldige collecties, het zorgt er ook voor dat de prijzen vriendelijk blijven, zonder concessies te doen aan de kwaliteit!

 

Bij Shiwi kan je voor jezelf, je man én voor jullie kleintje een strandoutfit scoren. Makkelijk en toegankelijk, én je ziet er met een outfit  van Shiwi sowieso goed uit!  

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )