Sorteer op:
Er is geen Scotch & Soda gevonden die voldoet aan de door u geselecteerde criteria.

Scotch & Soda

Scotch & Soda: kleding die draagbaar is voor iedereen. Maar dat niet alleen, ook kleding die uniek is. Het is belangrijk dat kleding met plezier en liefde wordt gedragen. Scotch & Soda heeft prachtige collecties vol rijke details, uitstekende kwaliteit en ook nog eens betaalbaar! Classic en vintage stijlen worden gematcht met trends en inspirerende ideeën van over de hele wereld.

 

 

History

Scotch & Soda bestaat al sinds de jaren 80, maar het Amsterdamse modemerk kwam pas echt van de grond toen het opnieuw werd gelanceerd in 2001. De mannencollectie werd in 2008 letterlijk gekrompen, en Scotch Shrunk werd geboren: een collectie voor kleine broertjes of zonen. Shrunk werd populairder dan Scotch & Soda ooit had durven dromen door de innovatieve ideeën. Dit succes werd gevolgd door de lancering in 2010 van de populaire vrouwelijn: Maison Scotch. Het zusje R’Belle kwam al snel, Spring/Summer 2011.

 

Vintage meets trendy

Scotch & Soda heeft wereldwijd al meer dan 94 winkels, meer dan 7.000 verkooppunten en heeft een geïntegreerde webwinkel. Zo kun je ook online van de eigentijdse kleding genieten. De perfecte balans tussen trendy en vintage maakt dit merk zo ontzettend populair. Dat de kleding en accessoires goed betaalbaar zijn is dan natuurlijk ook een leuke meevaller! Wat vooral centraal staat bij Scotch & Soda, is dat de kleding met passie en liefde wordt gedragen. 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )