Sorteer op:

S. Oliver Kinderkleding

Het maken van echte mode voor echte mensen, voor elke dag en voor elke situatie. Dat de missie van s.Oliver en volgens hen ook het geheim van hun succes. Als je naar de nieuwe collectie kijkt kun moeilijk ontkennen dat het merk heel succesvol is.

Hoe het begon

s.Oliver wil niet alleen dat haar klanten er goed uitzien, nee, ze wil meer. Haar kleding moet oprecht zijn en authenticiteit uitstralen. s.Oliver wil een goede kwaliteit bieden tegen eerlijke prijzen. En dat doet het merk al jaren.

De eerste ‘Sir Oliver’ boetiekjes werden in 1969 geopend in het Duitse Würzburg, waarna het bedrijf binnen korte tijd tot s.Oliver omgedoopt werd. Hierna is het snel gegaan. Er kwamen in een rap tempo nieuwe modeartikelen en winkels bij. In 1995 werd s.Oliver MEN gelanceerd en een jaar daarna s.Oliver WOMEN. De kledinglijn nam niet alleen de markt in Duitsland over, maar ook die in Oostenrijk, Zwitserland, de Benelux en Polen. Het merk brengt nu twaalf collecties per jaar uit.

 

Lookbook

Voor Duitse bewonderaars van het merk heeft s.Oliver een tijdschrift uitgebracht. Zo kunnen klanten door alle stijlen heen bladeren. Maar wees niet getreurd, voor modeliefhebbers buiten Duitsland heeft s.Oliver een website met heuse lookbooks. Het prettige van deze site is dat het merk alvast wat looks voor je op een rijtje zet. Het kledingassortiment voor elke dag en elke situatie is erg uitgebreid. Op deze manier weet je bijna niet meer waar je moet beginnen met kijken.

Accessoires

Naast kleding voor hem, haar en kinderen biedt s.Oliver ook veel accessoires. Sieraden, riemen, tassen, sjaals, kousen, schoenen, kortom; alles om je outfit compleet te maken. Maar dat zijn niet de enige producten die je bij het merk kunt krijgen. Andere voorbeelden zijn: geurtjes, paraplu’s en portemonnees. En voor wie s.Oliver ook in huis wil laten terugkomen, is er bijvoorbeeld beddengoed.
 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )