Sorteer op:

Ralph Lauren

Ralph Lauren is een Amerikaans merk en is opgericht in het jaar 1967 door Ralph Lifshitz. Het merk is een exclusief kledinglijn en staat bekend om zijn stijlvolle polo's. Ralph Lauren verkoopt naast kleding ook eersteklas levensstijl producten zoals meubels, heerlijke geurtjes en bijpassende accessoires. Ook heeft hij een eigen restaurant.

Geschiedenis

In het jaar 1967 begon Ralph Lauren met zijn eerste dassenwinkel, deze breidde hij uit naar een geheel mannencollectie in het jaar 1968. De vrouwencollectie werd opgericht in het jaar 1971. Vanaf het begin staat Ralph Lauren voor kwalitateitsproducten, het scheppen van werelden en het uitnodigen van mensen om deel uit te maken van de droom: de Amerikaanse nieuwe levensstijl!

Assortiment kleding

Ondanks dat het merk bekend staat om zijn prachtige polo's verkoopt Ralph Lauren ook elegante jurken, blousjes, bijpassende schoenen, hoeden en vele tassen. Voor de mannen stijlvolle pakken, stoere sportkleding en mooie horloges. Voor de kinderen prachtige jurken, stoere broeken voor de jongens en natuurlijk nog veel meer!

 

De kledinglijn heeft een tijdloze en moderne uitstraling. Voor de vrouwen gecombineerd met glamour en onberispelijke maatkleding. Bij de mannenkleding is er gewerkt met de fijnste stoffen die met de hand worden afgewerkt.

Kinderkleding

Op Kinderkledingonline vindt u de mooiste T-shirts, blousjes, schoenen, broeken en de bekende polo's. In verschillende kleuren, in verschillende motieven, dus voor ieder wils wat!

 

 

 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )