Sorteer op:

Petit Bateau kinderkleding

Petit Bateau is een echt Frans merk, die kleding voor mannen, vrouwen, kinderen en baby's maakt. Het merk is wereldwijd bekend en geliefd, en vele van ons zullen ooit een keer kleding van Petit Bateau gedragen hebben of gaan dragen. 

Stoffen

Petit Bateau staat bekend om het gebruik van zachte en pure stoffen. Alle puur-katoen dragers zijn helemaal fan van Petit Bateau. Voor de aller kleinsten zijn er zachte stoffen die fijn op de huid aanvoelen. Petit Bateau gebruikt de beste stoffen, voor baby's, kinderen, dames en heren. 
 

Het bedrijf

Petit Bateau is een Frans bedrijf in hart en nieren. Het merk is wereldwijd bekend en wordt door vele mensen wereldwijd gedragen. Petit Bateau betekent in het Nederlands; kleine boot. Het merk verkoopt wereldwijd vier miljoen t-shirts en 17 miljoen stuks ondergoed. Het merk streeft naar het produceren van kleding van de beste kwaliteit en met de beste pasvorm. De kleding van Petit Bateau voelt daarom alleen niet heel zacht aan op de huid, maar heeft ook nog eens een geweldige pasvorm.
 

Petit Bateau kinderkleding trends

Doordat het bedrijf wereldwijd gekend is, heeft het ook invloed op de trends in kinderkleding. Het merk is vrij behoudend, maakt gewoon trendy kleding met een goede pasvorm, zonder te veel poespas. Leuke blousjes, vesten, rompers en polo's worden versierd met mooie prints als; ruitjes, bloemetjes en streepjes. Ook de effen kleuren mogen niet ontbreken bij de collectie van Petit Bateau. De zachte prijzen maakt dat Petit Bateau een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft. 
 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )