Sorteer op:

 Nike, iedereen kent dit merk wel. Een merk dat zo groot is geworden dat iedereen over de hele wereld weet waar je het over hebt als je ‘Nike’ zegt. De missie van het wereldwijd bekende merk is: ‘inspiratie en innovatie brengen aan alle atleten over de hele wereld. (Als je een lichaam hebt, ben je een atleet!)’ Met dit motto heeft Nike de wereld ‘veroverd’ en is de prachtige sportswear van het merk over de hele wereld verkrijgbaar.

 

 

 

 

Nike heeft veel verschillende soorten sportswear. Nike richt zich specifiek op sporten als voetbal, basketbal, skateboarden en hardlopen. Sportkleding die niet alleen comfortabel zit en functioneel is, maar er ook voor zorgt dat je tijdens het sporten er fantastisch uitziet. Toch blijft functionaliteit een grote rol spelen, waardoor je je spieren optimaal kunt gebruiken.

 

Nike heeft over heel de wereld de zogeheten ‘Nike Stores’ waar je veel items van het merk kan kopen, maar naast deze stores heeft distribueert  het merk zijn artikelen naar een groot aantal sportzaken, die het op hun beurt verkopen aan de consument. 

 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )