Sorteer op:
Er is geen Next Level gevonden die voldoet aan de door u geselecteerde criteria.

Next Level is een Deens merk voor modebewuste jongens en meiden. Het coole merk is speciaal gemaakt voor boys en girls die eigenlijk te trendy zijn voor andere kinderkleding. Next Level staat voor eigentijds, vooruitstrevend, trendy en stijlbepalend voor stoere kids die weten wat ze willen. De kwaliteit van de kleding is erg hoog, waardoor je ze na veel wasbeurten nog steeds kan dragen!

 

 

Jeugdcultuur en muziek

De kleding van Next Level is erg bijzonder. De uitgebreide collectie van het merk bestaat uit jeans, tees, tops, hoodies, jackets, tunieken, leggings en underwear. De inspiratie van het merk komt vooral uit de jeugdculturen en muziek. Het uitgangspunt is een hippe jeans matchen met steeds weer een andere outfit. De leeftijdscategorie van het merk is 6 tot 14 jaar. Dit Deense merk heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding en de kleding is verkrijgbaar in de maten 128 t/m 170.

 

Eerlijk

Het merk Next Level garandeert dat er tijdens het productieproces geen gevaarlijke stoffen worden gebruikt. Het maken van de kleding gebeurt zo milieuvriendelijk mogelijk. Next Level is ook lid van UN’s Global Impact en daarmee doet het merk niet aan slavenarbeid, kinderarbeid of discriminatie. Dus naast dat het merk heel erg leuk is, is het ook nog eens heel erg eerlijk en goed voor de wereld.  

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )