Sorteer op:

New Balance kinderschoenen

New Balance is een merk dat al meer dan 100 jaar bestaat. Sinds het jaar 1906 is dit merk opgericht in de Verenigde Staten. Het bedrijf begon onder de naam New Balance Arch Support Company met het verkopen van inlegzolen, maar is al snel uitgegroeid tot één van de populairste schoenenfabrikanten. New Balance heeft een ruim aanbod op het gebied van hardloopschoenen, wandelschoenen en sportschoenen voor kinderen. 

Waarden

De belangrijkste waarden van New Balance zijn inspanning, doorzettingsvermogen, zelfoverstijging en prestaties. Om de meest comfortabele en best presenterende schoenen en kleding te produceren, verbetert het merk constant haar technologie en productietechnieken. New Balance vindt kwaliteit erg belangrijk, net als trouw aan haar waarden van integriteit, samenwerking en klanttevredenheid.

Kinderkledingonline

Aangezien bijna iedereen wel deze schoenen in huis heeft of deze schoenen van dit merk nog heel graag willen halen, is dit merk natuurlijk onmisbaar en kun je talloze schoenen vinden van dit merk op Kinderkledingonline. Van lage tot hoge schoenen en van neutrale tot felle kleuren hopen wij dat er iets tussen zit wat helemaal voldoen aan jouw wensen!

 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )