Sorteer op:

Moodstreet is een prachtig merk voor kinderkleding. Moodstreet heeft kleding voor de schattige kleintjes tot de stoere pubers. Bij de kleding staat comfort centraal, de kids moeten wel kind kunnen zijn! Lekker spelen in de leukste kleertjes van Moodstreet.

 

Moodstreet heeft naast het kinderkledingmerk Moodstreet ook aparte merken voor kids: Little Feet in Moodstreet en XS Feet in Moodstreet. Deze merken zijn speciaal ontwikkeld voor de peuters en kleuters die er hip uit willen zien! Ieder seizoen komt Moodstreet voor alle merken met een speciaal thema waarop de collectie is gebaseerd. Hier komt een geweldige collectie voor stoere kids uit voort.

 

 

 Duurzaamheid is een onderwerp dat Moodstreet en haar merken heel belangrijk vinden. Om dit te laten zien heeft Moodstreet zich aangesloten bij MADE BY, een organisatie die kijkt naar mogelijkheden om duurzamer te produceren. Het ‘MADE BY’-label laat zien dat Moodstreet denkt aan het welzijn van de wereld.  Zo heb je met Moodstreet niet alleen leuke kleding, maar ook nog eens duurzame kleding!

 

Voor alle speelse, hippe, stoere en schattige kinderen is Moodstreet een merk dat bij ze past. Leuke kleren voor een goede prijs, die ook nog eens duurzaam zijn! Een betere combinatie is er bijna niet…

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )