Sorteer op:
Er is geen Minymo gevonden die voldoet aan de door u geselecteerde criteria.

Minymo Kinderkleding

Kinderkledingmerk Minymo is een Deens merk dat de Scandinavische look uitdraagt. Maar wat wordt er nou bedoeld met dit soort kleding? Het antwoord is: kleurrijke prints en unieke designs op creatief functionele kleding voor alle kinderen met een actief leven. Het merk richt zich niet alleen de grote kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar, ook de allerkleinsten in de leeftijd van 0 tot 3 jaar vergeet Minymo zeker niet. Het merk omschrijft zichzelf als grappig, slim, functioneel en modebewust.

Vrouwelijke collectie

Een kinderlijke, meisjesachtige aanpak wordt gebruikt om meisjes te bereiken. Minymo laat elk type kind in zijn waarde, zo vindt het merk dat verlegen kinderen de collectie net zo goed kunnen dragen als degenen die meer uitgesproken en gek op aandacht zijn. Opgroeien kan al lastig genoeg zijn, hippe kleding dragen helpt zeker een handje mee om het allemaal wat makkelijker te maken. Kleurrijke prints en unieke designs zorgen ervoor dat de allerkleinsten er schattig uitzien in de praktische collectie. Warme winterjassen ontbreken uiteraard niet, want je wil niet dat jouw kind het koud heeft als het buiten in de sneeuw gaat spelen. Van glimmend goud tot schitterend paars, voor ieder meisje is er de kleur die zij leuk vindt.

 

Nieuwe kleuren

Minymo gebruikt voor de jongenscollectie ‘nieuwe kleuren’ als mintgroen en grijsblauw. Ook hier wordt rekening gehouden met verschillende persoonlijkheden. Zowel verlegen als wilde jongens dragen de kleding van dit merk. De collectie bevat outfits voor elke dag, als kinderen bijvoorbeeld naar school of naar de crèche gaan, maar ook voor speciale festiviteiten als bruiloften en communies zijn er kleren ontwikkeld. Minymo zorgt ervoor dat alle stijlen ook te combineren zijn, iets nets is dus prima te dragen met een stoer kledingstuk. Persoonlijkheid is belangrijk voor dit merk, kinderen moeten kunnen zijn wie ze zijn.
 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )