Sorteer op:

Lief! Kinderkleding

Waar voorheen Lief! bekend stond met de T-shirtjes bedrukt met teksten als ‘stoer!’ en ‘lief!’ is het voormalige kinderkledingmerk nu uitgegroeid tot een groot lifestyle-merk voor zowel voor kinderen als hun ouders.

Lief! kleding

De kleding van Lief!, voor baby’s, peuters en grotere kinderen, heeft altijd voor directe vertedering bij anderen gezorgd. De kleertjes voor meisjes zijn veelal bedrukt met stipjes, waar de jongens sterren en strepen op hun shirtje voorbij zagen komen. Voor de kleinsten zijn er roze en blauwe broekjes. Deze zijn wat wijder, perfect voor luierdragers. Ook kan er heerlijk geslapen worden in de soms met glitters, dan met ruiten bedrukte pyjama’s.

Lief! lifestyle

Maar Lief! is meer. Voor kinderen biedt het merk knuffels, steppen, kinderkamerdecoratie, verzorgingsproducten, boekjes, kussens, lampen en nog veel meer. Al deze producten vind je terug in het glossy magazine van Lief!. Ook heeft de website van het merk genoeg te bieden.

 

 

Lief! voor ouders

Het vrolijke merk heeft ook voor ouders een uitgebreid assortiment. Zo zijn de kraampakketten ideaal om aan bevriende gezinnen te geven die net ouders zijn geworden. Ook zijn de verschillende kaartjes van Lief! leuk om op de post te doen, of om te ontvangen natuurlijk.

 

Voor jezelf zijn er genoeg Lief! mogelijkheden om je keuken mee op te fleuren, zoals de kleurrijke pannenlappen, ovenwanten en theedoeken. Vooral het servies met superleuke prints springt uit de collectie. Om moeders extra te verwennen biedt het merk ‘mama bodycrème’ in de geuren boter- en korenbloem gemaakt, wat als prima moedercadeautje kan dienen.

 

Met al deze sprankelende producten is het niet gek dat in mei 2011 het eerste Lief! lifestyle-event plaatsvond. Was jij hier helaas niet bij en kun je niet wachten tot het volgende event? Ga dan naar een van de elf Lief! winkels en neem een kijkje.

 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )