Sorteer op:

Le Coq Sportif

Le Coq Sportif is één van de bekendste sportmerken van nu! Dit internationale merk is opgericht in het jaar 1948 door Emile Camuset in Frankrijk. De naam ‘Le Coq Sportif’ betekent: ‘De sportieve haan’. Alleen al aan de naam kun je zien dat het merk zich richt op de sporters. Ook hun logo is aangepast op de merknaam, dus zoals je al raadt: hun logo is een haan. Dit heeft Camuset bedacht vanwege het feit dat de haan een nationaal symbool is in Frankrijk.

Geschiedenis

De oprichter van het merk, Emile Camuset, is geboren in 1882 en begon met het maken van zijn eigen kousen. Daarna maakte hij tenues voor zijn plaatselijke voetbalclub Etoile Sportive. Tegenwoordig is Le Coq Sportif een multi sportmerk, dat zich richt op verschillende sporten. Je komt het merk tegen bij tennis, voetbal, hardlopen en nog veel meer. En dat niet alleen, je ziet Le Coq Sportif ook langskomen bij het grootste sportevenement ter wereld: de Olympische Spelen! Zo zag je bekende voetballers, zoals Johan Cruijff en Diego Armando Maradona, ook in dit merk spelen.

Kinderkledingonline

Natuurlijk mag dit razend populaire en internationale merk niet ontbreken op onze website! Hier kun je sportieve schoenen vinden voor de kleine sporters die zich uiteraard nog moeten door ontwikkelen tot echte topsporters! Daarnaast vind je op onze website nog laarzen voor sportieve meiden, handige tassen en natuurlijk, niet te vergeten, sokken!


De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )