Sorteer op:

Kiezel-tje wil iedereen over de hele wereld vrolijk maken met haar kinderkleding. De kleding is fun, kleurrijk, speels en heel erg cool. Elk kledingstuk heeft zijn eigen identiteit, net zoals ieder kind zijn of haar eigen identiteit heeft. Iedereen is anders en iedereen is uniek, dus de kleding van Kiezel-tje is ook uniek, om dit te weerspiegelen. Door middel van veel mooie materialen, veel verschillende kleuren, stoere prints en mooie fornituren heeft Kiezel-tje ieder kind iets moois te bieden! 

 

 

Jouw unieke zelf!

Kiezel-tje heeft een collectie voor de grote kids in de maten 98 tot en met maat 152 en een collectie voor de grote mini’s in de maten 68 tot en met maat 92. De collecties bestaan uit stoere jeans, broeken, blouses, jurkjes, rokjes, stoere sweatshirts maar ook accessoires worden niet vergeten. Met accessoires maak je een outfit helemaal eigen. Door de leukste beenwarmers in de winter en de voor jongens de stoerste mutsen ben jij helemaal je unieke zelf!

 

Lekker spelen

De bijzondere en mooie kleding van Kiezel-tje is niet alleen enorm mooi, stoer en uniek, het is ook nog eens heel draagbaar. Omdat kinderen houden van spelen is dat een belangrijk aspect van kinderkleding. Het moet lekker zitten en de kids moeten zich flink kunnen uitleven. Dat kan met de kinderkleding van Kiezel-tje. Met deze kinderkleding komt jouw kind helemaal tot leven.  

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )