Sorteer op:

IKKS Kinderkleding

Kleding met een sterke persoonlijkheid

Een trendy stijl gemixt met  een sterke persoonlijkheid. Er is maar één merk dat deze combinatie aankan: IKKS. Het concept waarbij traditie, authenticiteit en creativiteit samengaan maakt kleding van dit merk uniek.

Van de wieg naar een carrière

IKKS biedt kleding voor zowel lieve zuigelingen als succesvolle zakenmannen. Van peuters die op ontdekkingsreis gaan en opstandige tieners tot dames van het goede leven. IKKS verzorgt kleren voor kleintjes in de wieg tot mode voor carrièretijgers.

Zachte rompertjes en chique cardigans

Voor baby’s en peuters staan vooral zachte rompertjes en grijze en witte T-shirtjes centraal. IKKS Junior voor jongens en meisjes in de leeftijd van nul tot achttien jaar geeft je kinderen de mogelijkheid om creatieve sportswear te dragen, die geïnspireerd is door de mode voor volwassenen.

 

 

Zo worden er bij jongens sportieve hemden met chique cardigans gecombineerd en krijgen hippe broeken een nette uitstraling met daarboven pullovers. Meisjes krijgen dankzij IKKS een klassieke uitstraling met keurige vestjes en wijd uitlopende rokjes. Ook de giletjes van nepbont en spijkershorts dragen hieraan bij.

Mode voor iedereen

Oprichter Gérard Legoff begint met kleding voor kinderen, die in vanaf 1992 in de smaak valt. In 1999 richt de kledinglijn zich op volwassenen, die het bijzondere concept van de junior-stijl erft. Vrouwen mogen zich sindsdien in natuurlijke, authentieke materialen hullen en voor mannen heeft IKKS karaktervolle kleding met comfort ontwikkeld.

De rebelse I.Code volgde hierna met glanzende en draagbare kleding, die niet te glad of basic is. Daarnaast verschenen er in 1999 heerlijke geuren van IKKS, met IKKS Private als absolute aanrader. Toch was dit nog niet genoeg voor Legoff. De schoenencollectie die hij aan zijn merk toevoegde maakt volgens hem het geheel pas echt af. IKKS telt nu meer dan 2000 verkooppunten in 40 landen.
 
 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )