Sorteer op:

Hound is een trendy, van oorsprong Deens kledingmerk. Het kledingmerk is speciaal ontwikkeld voor kids met lef, stoere boys en girls die houden van buiten in de modder stampen, bomen klimmen en hutten bouwen. Deze stoere boys en girls kunnen zich helemaal uitleven met de kleding van Hound: bomen klimmen kan ook stijlvol! Hound heeft hippe kinderkleding die enorm comfortabel zit, dus buiten spelen is geen probleem. Natuurlijk is het ook voor kids die houden van lekker binnen spelen, omdat de kleding enorm comfortabel is, is het voor ieder kind geschikt!

 

 

Het merk richt zich op stoere kids die net even iets anders willen zijn dan alle andere kinderen op het schoolplein. Stoere kleding voor jongen én meiden. Voor girls heeft Hound genoeg modieuze kleding: stijlvolle jumpsuits waarmee je heerlijk rond kan rennen, leggings voor onder een comfortabele jurk of rok, stoere vesten, shirts met prints en broeken met prints. Ook jongens hebben meer dan genoeg keus: van stoere bodywarmers met hippe kleurencombinaties tot geweldig stoere jeans en gave accessoires.  

 

Hound staat bekend om de goede kwaliteit van de kleding, met name de broeken. Door innovatie, continu gebruik van nieuwe materialen om de producten te verbeteren en uitgebreide, duidelijke wasinformatie in de broeken zelf zorgt Hound ervoor dat de broeken lang mooi blijven. Zo kunnen de kids lekker rennen, springen, in de modder spelen en vooral: kind zijn, zonder dat ze zich druk hoeven te maken over hun kleding. 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )