Sorteer op:

Here and There Kinderkleding

Voordelige en vlotte kinderkleding

Het kan soms lastig zijn om kleren met uw kinderen te kopen. Vooral als ze tussen de 7 en 14 jaar zijn en kleding steeds belangrijker ze wordt. C&A begrijpt dit als geen ander en komt daarom met de Here&There collectie, speciaal voor deze leeftijdsklasse.
 
Het kan een leuke, maar ook pittige opgave zijn: nieuwe kleren kopen met de kinderen. Zeker als ze er hip uit willen zien en vooral coole kleren willen dragen. Met de Here&There collectie kan dat.
 
De collectie van C&A bevat trendy streetwear in kleuren waar kinderen dol op zijn, zoals aquagroen, pruimpaars en azuurblauw. De stijlen die Here&There gebruikt zijn van het nu en uw kinderen zullen zich er gegarandeerd goed in voelen.
 
 

Jongens en meisjes

Voor uw dochters heeft de Here&There collectie de focus gelegd op leuke cartoons en egale kleuren. De mooie jurkjes en rokken vallen breed uit voor een speels effect. En hoe zit dat met de collectie voor uw zoontjes? Hier laat Here&There vooral de strepen en teksten in terugkomen, voor een sportief effect. De spijkerbroeken voor de kinderen variëren van slimfit tot regular, zijn van honderd procent van katoen en hebben soms een wit- of blauwwassing. 
 

Prettige afwisseling

De vlotte kinderkleding van het Here&There is ook voor u een prettige afwisseling. De collectie van de vrolijke jurkjes en stoere spijkerbroeken biedt namelijk een hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de outfits niet zo duur als andere merken.
 
En vinden uw kinderen het soms lastig om leuke bikini’s of goede shorts te vinden? Ook daar heeft Here&There aandacht aan besteed. Met veel prints en de juiste stoffen is de zoektocht ineens meer zo’n uitdaging en kunnen de kinderen zelfs hun keuze op smaak baseren, in plaats van noodzaak.
 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )