Sorteer op:

Guess?

Guess kennen we allemaal wel van de prachtige kleding, horloges en de overheerlijke parfum. Het merk is wereldwijd bekend, voornamelijk vanwege de luxueuze kledinglijn. Naast kleding heeft Guess ook horloges, parfums, sieraden en accessoires op de markt gebracht. Het merk is in 1981 opgericht door vier broers: Georges, Armand, Paul en Maurice Marciano.  Het succesvolle merk heeft naast kleding voor mannen en vrouwen ook kleding voor kinderen. De kleding is modieus en eigentijds, gericht op de eigenwijze, stoere kids.

 

 

Assortiment

Guess heeft een enorm groot aanbod: het assortiment gaat van de heerlijkste geuren in de vorm van parfums tot stoere jeans, mooie tassen en prachtige blouses. En dat alles uiteraard in de laatste trends. De kleding voor Guess Kids zit vol met stoere stoffen gecombineerd met toffe prints en felle kleuren. Basics worden gecombineerd met bijzondere fornituren en leuke details als stoere studs. Stoer leer wordt gecombineerd met een lieve legging en een gave zonnebril met een blouse.

 

Mix and Match er maar op los!

De kleding van Guess is draagbaar en tegelijkertijd heel modieus! Prachtige combinaties maken van een normale outfit stijlvolle en modieuze high fashion. Mix en match away met soepel, zacht chiffon en stoer en tough leer. Met Guess hoef je niet bang te zijn voor een modeflater: alle kledingstukken zijn even cool, stoer, gaaf en modieus! Jouw creativiteit uit zich in jouw outfit en met Guess kan je heel wat experimenteren!  

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )