Sorteer op:

Garcia kinderkleding

Garcia is een merk dat is voortgevloeid uit Hollandse handelsgeest en Italiaans gevoel voor stijl. Het bedrijf is opgericht door Isabella Mablona Garcia en Marizio Luigi, zij hebben in 1977 hun eerste jeans ontworpen en gemaakt. Al snel ontdekte het Nederlandse bedrijf Eurobrooks deze geweldige denimstijl en vanaf toen hebben ze besloten samen uit te groeien tot een casual denimmerk. De Hollandse handelsgeest en het Italiaanse vakmanschap blijken een perfecte combinatie.

Garcia way of living

Een Italiaanse 'way of living', een goed gevoel voor vakmanschap en een grote liefde voor jeans komen samen in het merk Garcia. Alle zintuigen worden op scherp gezet en Garcia is niet zomaar een modemerk, het staat voor een bepaalde lifestyle. Het merk richt zich op tieners en mannen en vrouwen van tussen de 25 en 40 jaar oud. Authentieke producten en producten met een karakter, dat is waar Garcia mensen mee wil inspireren.

 

Wisselende collecties

Bijzonder aan het merk Garcia is dat de collecties elke maand wisselen. Zo is er altijd weer wat nieuws verkrijgbaar en krijgt de kleding een temperamentvolle slag. De actieve wisseling van collecties zorgt ervoor dat Garcia zich altijd kan richten op de allerlaatste trends. Met een goed oog voor kwaliteit en een lage prijs, is de prijs-kwaliteitverhouding bij Garcia altijd goed.

Groeiend

Het merk is nog steeds aan het groeien. Inmiddels is Garcia een internationale organisatie met meer dan 1000 werknemers. Met een open mind en een innovatieve bedrijfsstructuur is Garcia nog steeds aan het groeien. Inmiddels hebben ze winkels verspreid over Europa, Noord-Amerika en Azië. Niet alleen de kleding van Garcia is mooi, maar het bedrijf en de gedachte erachter ook. 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )