Sorteer op:

Feetje kinderkleding

Feetje is een merk dat zich volledig richt op de allerkleinsten: ze maken kinderkleding in de maten 44 t/m 86. Dit is kleding voor baby's van 0 jaar tot ongeveer 1,5 jaar oud. Feetje is een Nederlands merk dat al bestaat sinds 1981. Veel jonge ouders die rond deze tijd een kleintje krijgen, zullen misschien vroeger zelf wel iets van Feetje hebben gedragen! Een bekend artikel wat Feetje heeft gemaakt is het wafel/streep pyjamaatje.

Comfort

Feetje is er voor de allerkleinsten die nog in de wieg liggen. Comfort vindt het merk dan ook erg belangrijk. De zachtste en soepelste stoffen worden gebruikt voor de knuffelige en zachte babypakjes die het merk maakt. De stoffen voelen zacht aan op de huid en zorgen voor een ultiem draagcomfort. Voor de kleintjes die al op ontdekkingsreis gaan zijn er stoere jasjes, schoentjes en spijkerbroekjes. Echte kleding voor de allerkleinsten.

 

Feetje babykleding

Voor de kleinste baby's worden er kleuren in de collecties gebruikt als zacht roze, babyblauw, wit en natuurlijk ook een aantal felle kleurtjes. Kenmerkend aan het merk Feetje is dat ze zachte tinten gebruiken die helemaal passen bij de allerkleinsten. Het merk is vanaf de jaren '80 al toonaangevend op het gebied van baby mode. Ze weten goed hoe ze kwalitatieve, comfortabele, schattige en zachte babykleding moeten maken tegen een zeer betaalbare prijs. 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )