Sorteer op:
Er is geen Ducky Beau gevonden die voldoet aan de door u geselecteerde criteria.

Ducky Beau is een kwalitatief modemerk voor de allerkleinsten: baby’s en dreumessen. Het merk heeft een prachtige collectie met de schattigste babykleertjes. Het merk maakt kleertjes van hoge kwaliteit in de maten 50 tot en met 86. Door gebruik te maken van prachtige stoffen en leuke details heeft Ducky Beau een prachtige kledinglijn voor de allerkleinsten ontwikkeld. De collectie is een geweldige mix van lief, sportief en eigentijds. Een unieke combinatie die dit merk zo bijzonder maakt!

 

 

Collecties

De kleertjes van Ducky Beau zijn naast onwijs schattig, lief en cute ook nog eens heel erg draagbaar. Aan het draagcomfort van de kleertjes is dan ook exta veel aandacht besteed. Jouw kleintje heeft geen last van harde onderdelen van de kleding, omdat deze simpelweg zijn vermeden. Op diverse plaatsen zijn sluitsystemen aangebracht zodat de kleding makkelijk weer uit kan en de kleine er weinig last van heeft. Ducky Beau heeft een Prematuur-, Baby Boy en Baby Girl collectie.

 

Prematuur

Ducky Beau heeft zelfs gedacht aan de aller-allerkleinsten. Het merk heeft een prachtige collectie prematuurkleidng van maat 38 tot en maat 48. Deze collectie bestaat uit diverse rompertjes, sokjes, maar ook broekjes en truitjes. Allemaal even lief, schattig en bijzonder. Juist deze aller-allerkleinsten verdienen de beste kwaliteit. De kleding van Ducky Beau is zacht, zonder scherpe randjes, puntjes of delen. Met prachtige, subtiele details zijn de kleertjes van Ducky Beau een geweldige aanwinst! 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )