Sorteer op:
Er is geen Disney gevonden die voldoet aan de door u geselecteerde criteria.

Disney kinderkleding, kinderschoenen en kinderaccessoires

De welbekende verhalen en films over de prinsessen, de schurken, de verliefde hondjes, de stoere ridders dwarrelen allemaal rond in onze dromen. Ook kent iedereen sinds vroeger natuurlijk de schattige Mickey en Minnie Mouse, hun lieve  vriendjes Katrien, Donald Duck, Kwik, Kwek en Kwak en Donalds gierige oom Dagobert Duck! Samen met de Disney prinsessen Doornroosje, Assepoester, Jasmine en hun helden Peter Pan, Aladdin, Robin Hood nemen zij je mee in een fantasierijke wereld, een wereld vol liefde en vol sprookjes.


Historie

De afkorting Disney komt van The Walt Disney Company. The Walt Disney Company is één van de grootste mediaconglomeraten ter wereld, de grootste wereldwijde exploitant van themaparken en daarnaast ook nog eens een marktleidende producent én distributeur van animatiefilms! The Walt Disney Company bestaat al enige jaren en is opgericht in het jaar 1923 te Californië. De oprichter van The Walt Disney Company is de man Walt Disney.

Kinderkledingonline

Om de droom van ieder kind te verwezenlijken, om hun iedere dag mee te nemen in een sprookje vol liefde en met echte vriendschappen kunnen de Disney kinderkleding natuurlijk niet ontbreken op een site zoals de onze. Op Kinderkledingonline vind je lieve, roze schooltassen met de Disney prinsesjes, stoere sneakers voor de jongens, Mickey en Minnie Mouse pyjama's en nog veel meer! Neem gauw een kijkje en verras je kind(eren) met producten uit de Disney collectie!! 

 

 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )