Sorteer op:

Diesel kinderkleding

Diesel, een succesvol en Italiaans kledingmerk, richt zich op mannen, vrouwen en kinderen. Het merk is in 1978 opgericht en het bedrijf had in 2005 al 3.300 werknemers in dienst. Het bedrijf is opgericht door Renzo Rosso en Adriana Goldschmied. In 1985 heeft Renzo Rosso het bedrijf volledig overgenomen en 5 jaar later begon Diesel met het voeren van een succesvolle, wereldwijde marketingstrategie. 

Wereldwijd modebeeld

Deze succesvolle marketingstrategie heeft Diesel mede te danken aan creatief directeur Wilbert Das. De reclames van Diesel zijn opvallend, uitdagend en uniek: precies wat de kleding van Diesel ook is. Het hoofdkantoor van Diesel is nog steeds gevestigd in Italië, maar inmiddels heeft het bedrijf al 17 dochterondernemingen die over de hele wereld gevestigd zijn. De slogan van Diesel is 'For successful living'. 
 
 

Stoer, eigenwijs en trendy

Hoewel Diesel een merk is die zich vooral op Jeans richt, hebben ze ook allerlei mooie andere kledingstukken. Met de 'Diesel Kid' collectie richten ze zich op kinderen. Stoer, eigenwijs en trendy, dat is de kleding in de Diesel Kid collectie. We zien vooral veel stoere spijkerbroeken met mooie details, t-shirts met opdruk en een paar trendy schoenen.
 

Trendy Diesel kinderkleding

Het trendy merk hoort thuis in het rijtje van G-star, Tommy Hilfiger etc. en is erg innovatief op het gebied van design. Het is een toonaangevend merk op jeansgebied en het merk heeft veel invloed op de trends. Een trendzettend merk voor trendzettende mannen, vrouwen en kids. Het merk heeft ook een succesvolle schoenen-, zonnebrillen-, geuren en accessoires lijn. Een merk dat van alle markten thuis is en zich altijd vasthoudt aan haar eigen normen, waarden en stijl.  
 

 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )