Sorteer op:

Brian and Nephew kinderkleding

Het Belgisch merk ‘Brian and Nephew’ is een echt merk voor alle stoere jongens en meiden. Dit merk staat bekend om haar casual, vintage, stoer, rebels en authentieke look. De ontwerpen van dit merk zijn ontworpen met oog voor detail en hebben een goede pasvorm.  Door de vele details krijgt de kleding een mooie en stoere uitstraling!
 

Stoer

Zoals je net had gelezen staat dit merk voor een rebelse vintage look. De kleding ontwerpt Brian and Nephew zo stoer door broeken te behandelen met een speciale spray en krijgen andere kledingstukken een extra wassing. Hierdoor krijg je die authentieke en nonchalante uitstraling.

Assortiment

De kwaliteitskleding van Brian and Nephew is natuurlijk ook te vinden op onze website. De kleding van Brian and Nephew is onderling goed te combineren. Kinderen kunnen elke dag stoer en afwisselend er uit zien. Lange broeken, met gave T-shirts met prints en een hip vest en jij zit er helemaal hip uit. Voor elke dag een stoere combi en de kinderen zijn klaar voor een leuk dagje school!


De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )