Sorteer op:

BOSS’ kinderkleding

BOSS is een Duits merk dat is opgericht door Hugo Boss in het jaar 1923. Tegenwoordig is dit merk niet meer weg te denken uit de mode-industrie en is deze naam één van de invloedrijke merknamen ter wereld.

Modieus en duurzaam

De kleding van BOSS is zeer elegant. Een modieuze stijl met opvallende stoere elementen. De strakke lijnen en vormen geven de kinderen een prettige uitstraling! De kinderkleding van BOSS is een combinatie van nette kleding met een stoer tintje. Daarnaast werkt BOSS met duurzame materialen.Assortiment

BOSS heeft een groot assortiment. Je kunt het zo gek niet bedenken en BOSS heeft het. Van broeken, tot jacks, nachtkleding, sokken, schoenen, accessoires en noem maar op! BOSS stijlt jou van top tot teen in klasse! Het grote assortiment van BOSS past bij een wereldleider in de modebranche!

Persoonlijkheid

Met BOSS kun jij je eigen persoonlijkheid goed naar voren brengen. Als kind heb je natuurlijk al een eigen mening en wil jij wel dragen wat jij stoer vindt! Met BOSS kun je van top tot teen laten zien wat jouw stijl is en zeggen wie jij bent. De kleding van BOSS kun je daarnaast goed combineren en de kleding elke keer op een andere wijze dragen. Hiermee laat jij je creativiteit zien en zie jij er elke dag anders, maar sprankelend, uit!

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )