Sorteer op:

Adidas

Adidas, hét merk sportkleding, opgericht in 1920 door Adi Dassler, is wereldwijd bekend. Ooit begonnen als een merk dat voetbalschoenen maakte, is Adidas nu uitgegroeid tot een waar begrip. Adidas maakt tot op de dag van vandaag kleding en schoeisel voor sporters in heel veel sporten. Zoals tennis, voetbal, atletiek en bijvoorbeeld ook Basketbal. Maar de sneakers en kleding van Adidas zijn ook erg populair en van hoge kwaliteit.

 

 

 

Sneaker fever!

Dit jaar staat volledig in het teken van sneakers. Adidas is het eerste merk dat in je opkomt als je denkt aan sneakers voor kids. De schoenen zijn stevig, van hele goede kwaliteit en ook nog eens enorm stijlvol! Wist je trouwens dat je op de website van Adidas je eigen schoenen kunt pimpen? Helemaal leuk, want dan heeft niemand dezelfde schoenen als jij!

 

 

Jassen/sportkleding

Ook voor jassen en sportkleding kan je bij Adidas terecht.  Stoere sportpakken met de herkenbare drie strepen van Adidas, maar ook leuke trainingspakken voor de allerkleinsten met schattige prints. Ook de winter- en zomerjassen zijn enorm stijlvol en van hele goede kwaliteit! 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )