Meisjes solid legging

Legging van tricot met lange pijpen en elastiek in de taille. Style: Carmen Solid.
Kleur Blauw, Grijs, Paars, Roze, Wit, Zwart
Materiaal Katoen
Levertijd Ma - Do voor 22:00 besteld = de volgende dag in huis

WE Fashion is al jaren een bekende aanbieder van dames- en herenmode én kinderkleding! WE Fashion heeft een zeer uitgebreide collectie voor meisjes en jongens in de maten 92 tot en met 164. Deze collectie wordt een aantal keren per jaar vernieuwd, maar heeft ook een basic lijn, met goede basis kledingstukken zoals bijvoorbeeld jeans en t-shirts.


Bestel je op werkdagen vóór 20.00 uur 's avonds? Dan heb je de bestelling de volgende dag nog in huis! En ben je niet tevreden over een artikel? Dan mag je dat bij WE Fashion gewoon gratis retour sturen.

Gemiddelde levertijd 1 werkdag
Bezorgkosten € 4,00 en vanaf € 75,00 gratis verzending binnen Nederland
Levering PostNL
Track & Trace Ja
Kosten retourzending Gratis
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, VISA, MasterCard, PayPal, American Express en AfterPay
 

WE is stijlvol en WE is chique. Kleding van WE is vaak sierlijk door haar eenvoud: niet te veel fratsen, geen drukke prints of over de top glitters. WE heeft een collectie voor mannen, vrouwen en kinderen. De kleding van WE is altijd weer uniek en heeft ondanks haar eenvoudige uitstraling toch altijd een aparte look. Bij WE kan je eindeloos combineren met spijkerbroeken, vesten, truien en t-shirts. Voor jongens én meisjes!

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )