Crocs Crocband online Blauw CRO06

Blauwe Crocband. De Crocband™ combineert de wereldberoemde uitstraling van Crocs™-schoenen met het jeugdige optimisme dat uit die retro sneakers spreekt. Volledig voorgevormde schoen van croslite™ voor ultralichte schokdemping. Sportief bandje in het midden van de zool, geïnspireerd door de klassieke gevulkaniseerde stijl. Hielband van croslite™ voor een stevige pasvorm. Gaten voor Jibbitz™ om je schoenen een persoonlijk tintje te geven. Stoute Schoenen heeft elk seizoen een uitgebreide collectie Crocs. Koop jouw Crocs kinderschoenen online bij Stoute Schoenen ©.
Kleur Blauw
Materiaal Kunststof
Levertijd 2 dagen

Stoute Schoenen.nl is het leukste adres voor dames- en kinderschoenen, met winkels in Hilversum en Weesp. Bij Stoute Schoenen vindt u altijd de nieuwste trends van de beste merken, zoals Geox, Reef, Timberland, Eve & Adam en nog vele andere merken. De webshop is duidelijk ingericht en u kunt gemakkelijk sorteren op soort, prijs, merk, maat, kleur en zelfs op materiaal.


Uw bestelling wordt gratis bij u thuis geleverd door TNT Post, dus u heeft er geen omkijken naar.

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 0,00
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Nee
Kosten retourzending Voor eigen rekening
Retour termijn Binnen 7 werkdagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard
 

De Crocs zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld, maar zijn pas sinds 2002 op de markt. Aanvankelijk was er alleen maar het klompmodel, maar inmiddels is er een ruime keuze in modellen en kleuren. Het assortiment is uitgebreid met laarzen en platte schoenen voor meisjes en dames. Voor de dames zijn zelfs modellen met hakken in de collectie opgenomen. En natuurlijk zijn ook deze modellen in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook voor heren en jongens wordt er een ruim assortiment aangeboden.

Nieuws: Top 3 T-shirts

Ook al gaat het deze week een beetje regenen, het mooie weer komt er aan! Volgende week wordt het maandag en dinsdag zelfs 20 graden. Als het zonnetje schijnt, is het heerlijk om in een T-shirt rond te lopen! En niet alleen met warm weer is een T-shirt ideaal, een T-shirt vind ik één van de handigste kledingitems ooit.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )