Bruine Birkenstock Slippers GIZEH KIDS

Mocca bruine jongens teenslippers 643923/043753 GIZEH BF NUBUK MOC van het kinderschoenen merk Birkenstock met verstelbare wreefband. Opvallend aan deze teenslippers is de gemeleerd bruine wreefband. De binnenzijde van deze jongens teenslippers is bij de wreefband van stof en het voetbed van het bekende kurk. De rubber zool is voorzien van een profiel. Het voetbed van deze schoenen ofwel teenslippers vormt zich door het dragen naar de voet en is zeer comfortabel. Deze heeft de normale breedte.
Kleur Bruin
Materiaal Leer, Rubber
Levertijd 1-2 dagen

Omoda Schoenen biedt je momenteel de grootste collectie merkschoenen online. Bij Omoda vind je dan ook leuke kinderschoenen van Oca-Loca, Lelli Kelly, HIP, Replay, Yellow Cab, Timberland en Tommy. Voor kinderen van alle leeftijden, voor jongens en meisjes, Omoda heeft schoenen voor iedereen!


Schoenen uitzoeken, gratis thuis laten bezorgen, rustig passen en ook gratis retour sturen wat je besluit niet te houden, zo gemakkelijk gaat dat bij Omoda! Dus twijfel je over de maten, bestel dan gerust meerdere maten tegelijk!

Gemiddelde levertijd 1 - 3 werkdagen
Bezorgkosten € 0,00
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 werkdagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, vooruitbetaling, PayPal, onder rembours
 

Birkenstock is een Duits merk dat is opgericht door Johann Adam Birkenstock. Dit merk richt zich op schoenen en is sinds de jaren 90 erg populair en niet meer weg te denken uit de schoenenindustrie. Dit merk werd bekend om zijn razend populaire teenslippers, die vandaag de dag nog steeds als één van de beste worden verkocht. Ook op onze webshop vind je de populaire teenslippers in allerlei kleuren en maten en ook mooie sandalen in verschillende kleuren en motiefjes.

Nieuws: Top 3 T-shirts

Ook al gaat het deze week een beetje regenen, het mooie weer komt er aan! Volgende week wordt het maandag en dinsdag zelfs 20 graden. Als het zonnetje schijnt, is het heerlijk om in een T-shirt rond te lopen! En niet alleen met warm weer is een T-shirt ideaal, een T-shirt vind ik één van de handigste kledingitems ooit.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )