Zwembroek

Protest Burner, coole zwemshort voor jongens in een vrolijk dessin. Deze zwemshort van Protest uit de collectie zomer 2015, is gemaakt van 100% polyester. Verkrijgbaar in de maten 104 t/m 176 met een brede elastische boord met tunnelkoord. Op de voorkant twee steekzakken en rechtsachter een paspelzak met klep en knoopsluiting. Deze zwemshort heeft een netstof binnenbroekje.
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

Protest Boardwear is een toonaangevend merk in de water- en wintersport wereld. Maar Protest bestaat uit meer dan alleen board- en beachwear. Zo zijn er ook t-shirts, sweaters, slippers en nog veel meer te vinden. Hetgeen u niet zal verbazen over Protest kinderkleding, het blijft sportieve kleding. Protest Boardwear zorgt elk seizoen weer voor een verrassend unieke collectie van board-, beach-, en streetwear. Naast de collectie voor jongens en meisjes (maat 104 – 176), is er ook een trendy en stoere collectie voor heren en dames. Met Protest kleedt u het hele gezin!

Nieuws: Top 3 T-shirts

Ook al gaat het deze week een beetje regenen, het mooie weer komt er aan! Volgende week wordt het maandag en dinsdag zelfs 20 graden. Als het zonnetje schijnt, is het heerlijk om in een T-shirt rond te lopen! En niet alleen met warm weer is een T-shirt ideaal, een T-shirt vind ik één van de handigste kledingitems ooit.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )