Bardossa Stone-flex babyschoenen Grijs BAR42

Grijze babyschoen van het merk Bardossa. De babyschoentjes zijn volledig leer gevoerd en hebben een flexibele zool. Elke seizoen is er een nieuwe collectie gebaseerd op de nieuwste mode, kleuren en trends. Stoute Schoenen heeft altijd een uitgebreide collectie kinderschoenen van Bardossa. Koop jouw Bardossa babyschoenen online bij Stoute Schoenen ©.
Kleur Beige, Blauw, Bruin, Grijs, Khaki
Materiaal Suede / Nubuck
Levertijd 2 dagen

Stoute Schoenen.nl is het leukste adres voor dames- en kinderschoenen, met winkels in Hilversum en Weesp. Bij Stoute Schoenen vindt u altijd de nieuwste trends van de beste merken, zoals Geox, Reef, Timberland, Eve & Adam en nog vele andere merken. De webshop is duidelijk ingericht en u kunt gemakkelijk sorteren op soort, prijs, merk, maat, kleur en zelfs op materiaal.


Uw bestelling wordt gratis bij u thuis geleverd door TNT Post, dus u heeft er geen omkijken naar.

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 0,00
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Nee
Kosten retourzending Voor eigen rekening
Retour termijn Binnen 7 werkdagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard

Nieuws: Top 3 T-shirts

Ook al gaat het deze week een beetje regenen, het mooie weer komt er aan! Volgende week wordt het maandag en dinsdag zelfs 20 graden. Als het zonnetje schijnt, is het heerlijk om in een T-shirt rond te lopen! En niet alleen met warm weer is een T-shirt ideaal, een T-shirt vind ik één van de handigste kledingitems ooit.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )