Boumy babyslofjes Blauw BOU12

Babyschoenen, babyslofjes online van het merk Boumy. Kindervoetjes hebben ruimte nodig om zich te ontwikkelen. Vooral bij de eerste kruip- en looppogingen kunnen schoentjes met harde zolen knellen en belemmeren. Dat is niet goed voor de natuurlijke greep die een voetzool van een kind moet verkrijgen. Beter voor die periode zijn deze zachte soepele BOUMY baby slofjes van 100% leer die kinderen het gevoel geven op blote voetjes te lopen.
Kleur Blauw, Bruin, Rood, Roze, Wit, Zilver
Materiaal Leer
Levertijd 2 dagen

Stoute Schoenen.nl is het leukste adres voor dames- en kinderschoenen, met winkels in Hilversum en Weesp. Bij Stoute Schoenen vindt u altijd de nieuwste trends van de beste merken, zoals Geox, Reef, Timberland, Eve & Adam en nog vele andere merken. De webshop is duidelijk ingericht en u kunt gemakkelijk sorteren op soort, prijs, merk, maat, kleur en zelfs op materiaal.


Uw bestelling wordt gratis bij u thuis geleverd door TNT Post, dus u heeft er geen omkijken naar.

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 0,00
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Nee
Kosten retourzending Voor eigen rekening
Retour termijn Binnen 7 werkdagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard

Nieuws: Schattige zomerjurken

Niets is leuker dan schattige jurkjes voor je kleine meisje in huis halen! Nog een paar dagen en dan verdwijnt de regen weer en kunnen wij optimaal genieten van onze heerlijke zomervakantie!

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )