Sorteer op:

Boxpakje meisjes

Een boxpak is typisch zo’n kledingstuk dat vaak cadeau gedaan wordt aan nieuwbakken ouders. Ze zien er schattig uit, zijn er in tal van kleuren en doen het ook altijd leuk als kraamcadeau. Maar wat is nou een boxpak? Gezien de benaming zou men verwachten dat het een pakje is dat in de box gedragen wordt. Maar in de praktijk blijkt dat iedereen de boxpak anders gebruikt.

 

 

Over het algemeen is een boxpak uit één stuk, met pijpjes en voetjes. Er zijn enorm veel variaties op, zoals korte mouwen, zonder voetjes, met een kraagje, noem het maar op, het is te vinden. Op veel boxpakjes zit een applicatie aan de voorkant.

Een boxpak, pyjama of speelpakje?

Een boxpak wordt ook wel kruippakje of speelpakje genoemd. Wat voor benaming er ook aan gegeven wordt, het boxpak is gewoon niet meer weg te denken uit de baby garderobe. Maar hoe gebruikt u een boxpak? De één gebruikt boxpakjes als pyjama, de ander ziet het meer als vrijetijdskleding voor baby’s, net zoals het huispak voor volwassenen.  Maar er zijn ook boxpakjes die zo leuk zijn, dat ze prima als bovenkleding gedragen kunnen worden.

 

 

Een boxpak heeft meestal geen drukknopen in het kruis, alhoewel er wel uitzonderingen zijn, hierdoor is het verschonen van de baby wel wat lastiger. Aan de bovenzijde zitten vaak wel drukknopen, op de schouders, zodat de boxpak makkelijk aan te trekken is.

 

 

Geen boxpak, maar u zoekt nog wel een leuk kraamcadeau? Kijk dan eens bij de meisjes babysetjes, hier vindt u vast wat u zoekt!

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Be cool in stripes

 In de lente- en zomertrend van 2013 is niets te gek, zo zijn naast de felle (neon) kleuren ook pasteltinten weer helemaal in. Mintgroen, zachtroze en babyblauw zie je weer terug in de lente- en zomercollecties. Super lief natuurlijk! Maar voor de wat stoerdere kinderen is het misschien leuker als er mooie streepjes op kleding zitten.

Nieuws: HEMA nu op Kinderkledingonline.nl!

HEMA, de oer-Hollandse winkelketen, wie kent het niet? HEMA heeft de beste producten voor het dagelijks leven, die een geheel eigen HEMA draai hebben, en dit tegen fijne lage prijzen. En vanaf nu zijn deze leuke producten ook via onze site verkrijgbaar!

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )